» Featured, Legfrissebb információk

„Az ifjúság éve Gödöllőn” fotópályázat 2018

Írta: fischu 2018 június 6. Nincs hozzászólás

A Duflex Fotográfiai Stúdió – kapcsolódva „AZ IFJÚSÁG ÉVE GÖDÖLLŐN” elnevezésű 2018. évi városi programhoz – a fotózás népszerűsítése céljából ifjúsági- és diák fotópályázatot hirdet, az alábbi feltételekkel:
1. A pályázatra Gödöllőn lakó, 1999. január 1. után született, vagy Gödöllőn alap- illetve középfokú tanintézményekbe járó tanulóktól, fiataloktól várunk képeket digitális formátumban.

2. A képek tematikája kötetlen. Színes és fekete-fehér képek egyaránt beküldhetők. Egy pályázó maximum hat képpel nevezhet. Előnyben részesítjük az újszerű, egyéni látásmódú képeket.

3. A képek formátuma: jpg, sRGB színtérben, maximum 2mMB/kép, hosszabbik oldaluk minimálisan 3000 pixel lehet.

4. A képek fájlneve: VezetéknévKeresztnév_Születési éve számmal_Kép_címe
Például: FotósJózsef_2005_Szép_kép.JPEG

5. A fényképeket elektronikus levél mellékleteként várjuk a duflex2018@gmail.com e-mail címre.

6. Beküldési határidő: 2018. október 15.
A pályázatok beérkezéséről e-mailben adunk tájékoztatást.

7. A képek pályázatra való beküldésével a pályázó – és kiskorú pályázó esetén annak törvényes képviselője – tudomásul veszi, hogy a Duflex Fotográfiai Stúdió a beküldött képeket a szerző nevének feltüntetésével díjmentesen felhasználja közösségi oldalán, az elektronikus médiában, illetve a sajtóban, kizárólag a pályázat népszerűsítése illetve az eredmények közlése céljából. A pályázat során, a tudomására jutott személyes adatokat, kizárólag csak a pályázattal összefüggő célokra használja.

8. A zsűri két korcsoportban, külön értékeli a 2004. január 1. után született és a 1999. január 1. és 2003. december 31. között született pályázók képeit.

9. A díjazás korcsoportonként történik. Az I., II. és III. helyezett képeket oklevél- és archív fotóalbum jutalomban részesítjük. A zsűri fenntartja a jogot, hogy megfelelő minőségű kép hiányában visszatarthasson díjat, vagy több érdemes kép esetén legfeljebb további három díjat, oklevelet adjon ki. A zsűri döntése végleges, fellebbezésre nincs lehetőség.

10. Zsűritagok: Danis János EFIAP/g, Sz. Opre Mária és Tóth Péter

11. A pályázat eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk, valamint a díjnyertes képek szerzőinek a listáját a Duflex Fotográfiai Stúdió Facebook-oldalán is feltüntetjük.

12. A díjazott képeket a Duflex Fotográfiai Stúdió a saját költségén kinyomtattatja, és a Gödöllői Civil Házban az év végi kiállításán bemutatja.

Eredményes fotózást és sikeres pályázást kívánunk!

                  Duflex Fotográfiai Stúdió, Gödöllő
30 / 9227 265

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com