» Featured, Legfrissebb információk

Junior tőr

Írta: fischu 2018 május 22. Nincs hozzászólás

Dunaharasztiban rendezték meg a junior tőr előválogatókat, melyeken a 2018/2019. évi szezonra lehetett pontokat szerezni. Megkezdődött tehát a pontvadászat a 2019. évi Európa-, illetve világbajnokságon történő indulás jogáért.

Kilencven feletti létszámú induló vágott neki a küzdelmeknek, elsőként a fiúk léptek pástra. Hanzl András (10.a) első éves juniorként 3 győzelemmel (a későbbi aranyérmest is legyőzve) és két vereséggel zárta a csoportkört. A folytatásban szoros küzdelemben, 11:15 arányban maradt alul így végül a 22. helyen végzett.

A lányok versenye hatalmas csatákat hozott, az éremesélyesek – egy kivétellel mindannyian egy vereséggel várták az egyenes kieséses szakaszt, alaposan felborítva ezzel a kör utáni rangsort. Hanzl Lilla (11.a) a 6. helyről várta a folytatást, és 15:6, majd 15:5 arányú győzelmeivel magabiztosan jutott a legjobb 8 közé, ahol a csoportkörben elszenvedett vereségért vágott vissza és 15:7-tel jutott a legjobb 4 közé. A döntőbe jutás ezúttal nem sikerült, a nap végén a bronzérmet akasztották Lilla nyakába.

Gratulálunk!

Hanz_Lilla_bronz

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com