» Featured, Idei eredményeink, Legfrissebb információk

Kerékpár, vívás

Írta: fischu 2015 április 15. Nincs hozzászólás

A Mecsek Maraton Team szervezésében a Tour de Pécs versenysorozat keretében rendezték a Magyar Köztársaság 2015. évi országúti kerékpáros Hegyi Országos Bajnokságát, április 11.-én.

Bukovácz Kata (Cube Csömör SE, a Török Ignác Gimnázium tanulója) a hétvégére országúti kerékpárra cserélte hegyikerékpárját, és eredményesen mutatkozott be első megmérettetésén az országúti kerékpár szakágban. A WU17 (liszences versenyző) kategóriában az Országos Bajnokságon a 2. helyet szerezte meg.

A dobogósok:

825 László Tamara KSI-Csepel SE. 1 00:37:46
824 Bukovácz Kata Cube-Csömör KE 2 00:38:07
822 Karl Bianka Bikeexpress SE 3 00:39:25

 

 

hegyiker

 

 

A serdülő tőrözők Fülöp Mihály kupa versenysorozat soron következő állomásának Szeged adott otthont, ahol iskolánkat Hanzl András (7.a) és Hanzl Lilla (8.a) képviselték.

Elsőként a még újonc korú András lépett pástra és a csoportküzdelmek során remek vívással a 12 asszóban 6 győzelmet aratva a középmezőnyt jelentő 18. helyen végzett.

Lilla a csoportköröket követően +21-es találati aránnyal, magabiztos versenyzéssel, 1. kiemeltként jutott a főtáblára, ahol a nyolcas döntőbe kerülésért 15:1 arányú győzelmet aratott és végül a dobogó 3. fokára állhatott fel.

Gratulálunk minden versenyző tanulónak, edzőiknek!

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com