» Featured, Legfrissebb információk

Gyűjtés a Bethesda Gyermekotthon lakói számára

Írta: fischu 2015 március 3. Nincs hozzászólás

Iskolánk hetedik osztályosai az idei tanévben a Határtalanul pályázat keretén belül március 13-16. között Zsobokra utaznak. Közös műsor keretén belül emlékezünk meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeiről.

Az idei utazás már a negyedik alkalom lesz, amikor az erdélyi gyerekekkel közös programo-kon vehetünk részt, és eltölthetnek hetedikeseink néhány napot Erdélyben. Utazás előtt megkérdeztük a gyermekotthon vezetőjét, mivel segíthetünk, milyen adományokat vigyünk. Első alkalom volt, ami az ottani gazdasági helyzet nehézségeire utal, hogy nemcsak a szokásos tisztálkodási szereket és mosószereket kérték, hanem szívesen fogadnának bármilyen tartós élelmiszert is. Nagy szükség van még gyógyszerre (lázcsillapító, köhögéscsillapító) is. Erre pénzadományokat a tanáriban lehet leadni, a gyógyszert ebből fogjuk megvásárolni.
Ezt szerettük volna megosztani a honlapunkat olvasó tanulókkal és szüleikkel, volt diákjainkkal. Várjuk az adományokat, melyeket március 11-ig, a portán vagy a tanáriban lehet átadni. Segítségüket előre is köszönjük a zsoboki gyermekek nevében:

Törökné dr. Bodzsár Mária és Kalocsai Ottó

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com