» Featured, Legfrissebb információk

Hollandia: Még vannak szabad helyek!

Írta: fischu 2014 október 6. Nincs hozzászólás

Kedves 9.-es, 10.-es diákok!

2014. október 15.-ig meghosszabbított jelentkezési határidő!

 

A tavalyi tanévtől iskolánk és Gödöllő holland testvérvárosa, Wageningen Pantarijn nevű középiskolája között cserekapcsolat indult. Ez azt jelenti, hogy tavasszal a holland középiskolások egy hetet városunkban töltenek, majd a mi diákjaink utaznak Hollandiába. A tanulók mindkét esetben családoknál kerülnek elszállásolásra.
A program finanszírozása részben pályázati pénzből, részben az iskola alapítványának támogatásával, illetve a családok hozzájárulásával történik. A vendéglátás mellett a holland diákok magyarországi programjával összefüggésben lévő kiadások és a kiutazás költségei terhelik a résztvevő diákok családjait. Az ott tartózkodás költségeit természetesen a hollandok vállalják. Konkrét összeget egyelőre nem tudunk mondani, ez függ a pályázaton elnyerhető támogatás mértékétől, illetve az útiköltségtől. Hozzávetőlegesen a korábbi hasonló cserekapcsolatok adatait és a jelenleg elérhető repülőjegy árakat figyelembe véve kb. 20-25000 ft+ útiköltség várható, melyet részletekben lehet befizetni. Jelentkezéskor az első részlet: 10000 ft.
A vendégfogadás időpontja: 2015. március 10-15.
Kiutazás: 2015. április 18-23.
Mint minden cserekapcsolat, ez is jó lehetőség, hogy tanulóink gyakorolják az idegen nyelvet, amely jelen esetben angol és német lehet. Ha valaki hollandul tud, természetesen annak is örülünk.  Emellett rengeteg szabadidős program keretén belül egy másik ország kultúrájával, népével is ismerkedünk .
Kérdéseikkel a szmarkoa@gmail.com e-mail címen fordulhatnak hozzám.
Együttműködésüket megköszönve tisztelettel üdvözli Önöket:
Szedmák Ágnes
programkoordinátor

————————————————————————————————————————————
Hozzájárulok, hogy gyermekem az iskolai holland cserekapcsolatban részt vegyen.
Vállalom otthonomban egy/két/ fiú/lány/mindegy milyen nemű diák elszállásolását, ellátását és gyermekem kiutazásának költségeit.
Gödöllő, 2013. szeptember…………..
…………………………………………… ………………………………………………………………..
Szülő aláírása Diák neve, osztálya

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com