» Featured, Legfrissebb információk

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Írta: fischu 2014 március 25. Nincs hozzászólás

 

Az idén első alkalommal rendezték meg a Bolyai Természettudományi Csapatversenyt. Az ötödikesek a természetismeret, a többiek földrajz, biológia, kémia és fizika tantárgyakból kaptak tesztkérdéseket. Iskolánk nyolcadikos, ötödikes és hetedikes tanulói az alábbi eredményeket érték el :

3. helyezés:  az ötödikesek „Tengelicek” nevű csapata, tagjai: Békei Dóra, Áron Gergő, Somogyi Zita Nóra és Kovács Barnabás. Felkészítő tanáruk:  Szucsák Mátyás.

4. helyezés: a hetedikesek „Négy ifjú” nevű csapata, tagjai: Balla Mátyás, Gyenes András, Hamar Miklós és Szabó Dávid. Felkészítő tanáraik: Thuróczy Erzsébet, Kalocsai Ottó, Rácz Ilona és Takácsné Balogh Boróka.

A nyolcadikosok két csapatát is meghívták az eredményhirdetésre.

4. helyezést érte el a „Dezoxiribonukleinsav” nevű csapat, tagjai: Németh Boglárka, Kriszt Annamária, Molnár Krisztina és Utassy Kata.

6. helyezést érte el a „GREEN WAR” nevű csapat, tagjai: Simon Anita Nelli, Lantos Lili, Klenczner Tamás és Nagy Tamás. Felkészítő tanáraik: Törökné dr. Bodzsár Mária, Kalocsai Ottó, Guba András és Takácsné Balogh Boróka.

A csapatoknak és a felkészítő tanároknak gratulálunk.

BolyaiFJ

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com