» Beiskolázás, Featured, Legfrissebb információk

Angol és német nyelvtanfolyam 8. osztályosoknak

Írta: fischu 2012 október 19. Nincs hozzászólás

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődő Diákok!

Ismét indítunk angol és német nyelvtanfolyamot az általános iskolák nyolcadik osztályos tanulói számára. A foglalkozások november második hetében indulnak, és kilenc héten keresztül heti 2 órában foglalkozunk a gyerekekkel. A heti egyik órát (45’) nyelvtani alapozásnak szenteljük, a másik órán (45’) pedig szókincsfejlesztő munka folyik majd. Az utolsó két órán a gyerekeknek lehetősége nyílik arra, hogy a tanfolyami órák keretében elsajátított ismereteiket vizsgakörülmények között tehessék próbára.

A tanfolyam díja a 20 tanítási órára összesen 13000,- Ft.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben nyelvtanfolyamunk felkeltette érdeklődésüket, jelezzék gyermekük részvételi szándékát az alábbi elektronikus űrlap, vagy az iskola portáján található jelentkezési lap kitöltésével. A jelentkezési lap innen is letölthető.

A jelentkezések beadására 2012. október 29-ig van lehetőségük.

A csoportok beosztásáról az iskola honlapján, illetve az iskolában kifüggesztett csoportbeosztáson 2012. november 1-jétől lehet tájékozódni.

Ha bármilyen kérdésük van, forduljanak Jánossy Zsolthoz a nyelvtanfolyam”kukac”janossy.net e-mail címen, vagy az iskola telefonszámán (06 28 420380).

 


 

 

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com