» beszámolók, Featured, IGAZGATÓI HIRDETMÉNYEK, Korona, Legfrissebb információk

Levél a Diákoknak

Írta: orkat 2020 március 27. Nincs hozzászólás

Kedves Diákok!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan kitöltöttétek az első heti távtanulási tapasztalataitokról szóló kérdőívünket. Tanáraitok nevében is köszönöm az általatok megfogalmazott elismeréseket és köszönő szavakat. A jelzett problémák megoldását a tantestület megkezdte. Köszönjük, hogy őszintén feltártátok azokat.

Ha a későbbiekben bármilyen további észrevételetek adódik a távtanítás intézményünkben bevezetett és működtetett gyakorlatával kapcsolatban kérlek benneteket, hogy az alábbi kollégákat keressétek: Jánossy Zsolt, Orbán Katalin, Pásztorné Petrétei Noémi és Salánkiné Knopfler Szilvia. Egyéni problémákkal természetesen engem is nyugodtan kereshettek.

Bízom abban, hogy az előttünk álló feladatokat továbbra is sikeresen tudjuk és tudjátok teljesíteni. A gyakorlat teszi a mestert. Remélhetőleg mindannyian egyre hatékonyabban tudunk részt venni a digitális eszközökkel támogatott tanításban és tanulásban.

Bár lehetőségeink jobbára csak az online kommunikációra korlátozódnak, maradjunk egy nagy csapat, szánjunk időt a kapcsolattartásra a kötelező feladatokon túl is! Használjuk a rendelkezésünkre álló lehetőségeket a tanuláson túl is, fontos, hogy legalább online találkozzatok Ti is egymással! 😊

Fábián Bertalan

intézményvezető

Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Add to Yahoo!

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com