» Archívum

2021 február

Írta: fischu 2021 február 26. Nincs hozzászólás

 A 14 éves jelentkezők szóbeli beosztását a jelentkezők nagy száma, valamint a járványhelyzet miatt több napra elosztva március 2. és március 9. között szervezzük.

Kérjük a  szülőket, ha a tanuló betegség miatt nem tud a szóbeli vizsgán megjelenni, azt jelezzék számunkra, hogy a pótló napra (március 12.) be tudjuk osztani.

A járvány elleni védekezés miatt ebben az évben a szülők nem kísérhetik be gyermekeiket az iskola épületébe. A csoportosulások megelőzése érdekében kérjük, hogy a tanulók a beosztásnak megfelelően kb. 15 perccel a vizsga megkezdése előtt érkezzenek a iskolába. A vizsgatermek előtt tartsák be az 1.5 méteres védőtávolságot, valamint a maszkviselési szabályokat.  Érkezéskor a bejáratnál kézfertőtlenítőt biztosítunk.

március 2. (kedd) német

március 3. (szerda) angol

március 5. (péntek)

március 8. (hétfő)

március 9. (kedd)

 

Írta: fischu 2021 február 24. Nincs hozzászólás

A nyolcosztályos gimnáziumi felvételikre 2021. február 26-án és március 1-én várjuk a tanulókat az alábbi beosztás szerint:

február 26. (péntek)

március 1. (hétfő)

Pótló szóbeli: március 12. (péntek) Kérjük a  szülőket, ha a tanuló betegség miatt nem tud a szóbeli vizsgán megjelenni, azt jelezzék számunkra, hogy a pótló napra be tudjuk osztani.

A járvány elleni védekezés miatt ebben az évben a szülők nem kísérhetik be gyermekeiket az iskola épületébe. A csoportosulások megelőzése érdekében kérjük, hogy a tanulók a beosztásnak megfelelően kb. 15 perccel a vizsga megkezdése előtt érkezzenek a iskolába. A vizsgatermek előtt tartsák be az 1.5 méteres védőtávolságot, valamint a maszkviselési szabályokat.  Érkezéskor a bejáratnál kézfertőtlenítőt biztosítunk.

A 14 éves jelentkezők szóbeli beosztása február 26-án (pénteken) kerül fel a honlapra. A jelentkezők nagy száma, valamint a járványhelyzet miatt szóbeli vizsgáikat több napra elosztva március 2. és március 9. között szervezzük.

Írta: fischu 2021 február 17. Nincs hozzászólás

Remekül szerepeltek iskolánk diákjai a Bolyai Természettudományi Csapatversenyen! A 6.a osztály fiúcsapata a harmadik helyen végzett, egy ponttal lemaradva az előttük álló csapattól. A 7.a osztály lánycsapata pedig megnyerte a regionális fordulót, ők mehetnek tovább az országos döntőbe!

6.a osztály: „Felfele folyó folyók”, csapattagok:

  • Jánvári Benedek
  • Pekk Bernát
  • Pozman Ábel
  • Szántó Zsombor

7.a osztály: „Darwin angyalai”, csapattagok:

  • Garai Boglárka
  • Markó Hanna
  • Pecze Janka
  • Sipos Dóra

Gratulálunk minden résztvevő diáknak és további szép eredményeket kívánunk!

Írta: orkat 2021 február 15. Nincs hozzászólás

A Régió Plusz TV híradása: “Több száz gödöllői és környékbeli, továbbtanulni szándékozó diák és szülő számára telnek fokozott izgalomban a januári és februári napok. A drukk okát a középiskolai felvételi szolgáltatja több korosztályban is. A jelentkezők már teljesítették a matematika és magyar írásbeli vizsgát, de még nem tudni, kik készülhetnek arra, hogy szóban is számot adjanak felkészültségről, tudásukról. A középiskolai felvételi rendszer legfontosabb kérdéseit, tennivalóit Fábián Bertalannal, a Gödöllői Török Ignác Gimnázium igazgatójával boncolgattuk.”

Írta: fischu 2021 február 11. Nincs hozzászólás

Tisztelt Szülők! Kedves Jelentkezők!

 

Ha a tanuló a  8 évfolyamos gimnáziumba jelentkezik, a felvételi lapok kitöltését a jelentkező, illetve a szülő önállóan – az általános iskola közreműködése nélkül – kezdeményezheti.

A jelentkezés menetéről szóló tájékoztató megtalálható az Oktatási Hivatal honlapján:

Egyéni jelentkezés menete a 2020/2021. tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során

 

Írta: orkat 2021 február 10. Nincs hozzászólás

A Gödöllői Török Ignác Gimnázium 8. a osztályos tanulója, Kriszt Sarolta, országos csúcsot döntött a budapesti BOK-csarnokban megrendezett fedettpályás országos atlétika bajnokságon. Osztálytársa, Fodor Péter, aranyérmes lett 300 m síkfutásban.

Az alábbi linken olvasható a hivatalos cikk az eseményről.

Kriszt Saci országos csúccsal nyerte a 300 métert a serdülő ob-n

Gratulálunk!

Írta: orkat 2021 február 9. Nincs hozzászólás

Partner intézményünknél most ingyenes lehetőség nyílik próbavizsgára, használjátok ki!

 

Próbavizsga link

 

Írta: fischu 2021 február 2. Nincs hozzászólás

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

A középfokú beiskolázás írásbeli vizsgáinak eredményei:

10 évesek

14 évesek

A írásbeli dolgozatok megtekintése, és az értékelőlapok átvétele:

  • 10 évesek számára február 4. (csütörtök) 8-16 óra között.
  • 14 évesek számára február 5. (péntek) 8-16 óra között.
 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com