» Archívum

2016 március

Írta: fischu 2016 március 22. Nincs hozzászólás

A nemzeti köznevelés tankönyvellátásának rendjéről szóló 2013. évi CCXXXII. törvény 4. § (2) bekezdésében biztosított normatív kedvezményt igénybe veheti a nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő minden olyan tanuló, aki:
a) tartósan beteg,
b) a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy beszédfogyatékos, több fogyatékosság együttes előfordulása esetén halmozottan fogyatékos, autizmus spektrum zavarral vagy egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartásszabályozási zavarral) küzd,
c) három vagy több kiskorú, vagy eltartott gyermeket nevelő családban él,
d) nagykorú és saját jogán iskoláztatási támogatásra jogosult,
e) rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül,
f) a gyermekvédelmi gondoskodás keretében nevelésbe vett vagy utógondozói ellátásban részesül.

A 2016/2017. tanévre az igénylőlapot a  jogosult diákok március 18.-án pénteken megkapták, ill. letölthetik a nyomtatványt: ITT
A normatív kedvezmény iránti igényüket az igazolásokkal együtt 2016. március 31.-ig kérjük az osztályfőnök részére eljuttatni.

Írta: fischu 2016 március 21. Nincs hozzászólás

??????????????????????????????????????????????????????????????????

Az utóbbi hetekben számos tanulmányi verseny döntőjére, második és harmadik fordulójára került sor. Gratulálunk a kémia tantárgy eredményes versenyzőinek és felkészítő tanáraiknak!

 

(tovább…)

Írta: fischu 2016 március 21. Nincs hozzászólás
Sporteredmények

Az Esztergomban megrendezett Fülöp Mihály Kupa országos serdülő férfi tőr versenyen Hanzl András (8.a) a csoportban mutatott jó vívásának köszönhetően 13. kiemeltként jutott tovább a közvetlen kieséses szakaszba. Itt második ellenfele az éves ranglista vezetője volt, akinek 15:14 arányú legyőzésével került be a döntőbe és végzett a rendkívül előkelő 8. helyen.

Hrustinszki Tamás 10/c. osztályos tanuló a március 11-15. között, az ausztriai Murauban megrendezett Snowboard Országos Bajnokságon a junior korcsoportból felnevezett a felnőtt férfi mezőnybe, ahol szlalomban és paralel óriásműlesiklásban is ezüst érmet szerzett!
Gratulálunk!

IMG_2840Hanzl_Andras_2016_03_05

Írta: fischu 2016 március 17. Nincs hozzászólás

matehetsz logoNehezen indult a szervezés, mint mindig, amikor a hét 6. munkanapjára tanárnak és diáknak a nem megszokott módon kell oda tennie magát.
És nagyon jól sikerült, mint minden olyan rendezvényünk, ahol diák és tanár, igazgató és öregdiák azt akarja, hogy jó legyen. (tovább…)

Írta: fischu 2016 március 2. Nincs hozzászólás
“Stenczel Tamás Károly diákunk Miniszterelnöki ösztöndíjban részesült a 2015-ös Nemzetközi Kémiai Diákolimpián (IChO) szerzett bronz érme miatt.
Tamást és felkészítő tanárait (Karasz Gyöngyi, Kalocsai Ottó) a Parlamentben tüntették ki 2016. 02. 19-én.”

 

DSCF5123G0219768G0219791

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com