» Archívum

2013 december

Írta: fischu 2013 december 20. Nincs hozzászólás

A 2013-14. tanévi Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny első fordulójában gimnáziumunk tanulói ismét jól teljesítettek. A következő tanulóink továbbjutottak a második fordulóba.

(tovább…)

Írta: fischu 2013 december 17. Nincs hozzászólás

(tovább…)

Írta: fischu 2013 december 13. Nincs hozzászólás

A DÖK által szervezett Karácsonyi vásár plakátját itt lehet megtekinteni. (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 13. Nincs hozzászólás

A Török Ignác Gimnázium 6. korcsoportos fiú kézilabda csapata Pest megye bajnoka lett, így továbbjutott az országos elődöntőbe. Gratulálunk!

A csapat tagjai: Gombás Bence, Gombás Máté, Harányi Tamás, Kármán Péter, Kovács Csaba, Réti Tamás, Szilágyi Dániel, Tácej Zoltán, Trézsi Norbert

Felkészítő: Mácsár Gyula, Testnevelő: Gőz Tibor (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 13. Nincs hozzászólás
Téli Bál

A DÖK Téli Bált rendez 2013.12.19-én 17:00-20:00. (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 13. Nincs hozzászólás
Különleges első(k)

Egy tanár életében különlegesen jó érzés az, ha tanítványa még középiskolás korában túlszárnyalja Őt. Így jártam én is Oláh Dóra Petra XI.A osztályos tanulóval, aki már eddig két cikket is publikált. (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 10. Nincs hozzászólás
Nyertes TAO pályázataink

A Török Ignác Gimnázium Diáksport Egyesületének 2013-2014 idényre szóló nyertes TAO pályázatainak részletes dokumentumai megtekinthetők a bal oldali sport menüben vagy ide kattintva.

Írta: fischu 2013 december 8. Nincs hozzászólás
A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny eredményei

Iskolánk nyolcadikos és ötödikes tanulói az alábbi szép eredményeket érték el a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen: (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 7. Nincs hozzászólás
A gólyaavató

Az idei tanévben a kilencedik évfolyam szokásos gólyaavatóját november 22-én tartottuk. Az avatót megelőző napok nagyszüneteiben az aulában mutathatták be táncaikat az avatandó osztályok. A következőkben olvashatjátok a résztvevő osztályok véleményeit: (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 5. Nincs hozzászólás
A 12.-es rajz osztályozó vizsgára jelentkezettek figyelmébe

A feladat megoldásához hozzatok magatokkal A3 méretű rajzlapot, és minden olyan eszközt, amivel a rajzokat, festményeket vagy kollázsokat el tudjátok készíteni.

Mivel az írásbeli feladat megoldására egy tanítási óra áll a rendelkezésetekre, ezért a háromféle feladattípusra készüljetek előre vázlatokkal: (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 4. Nincs hozzászólás
Beszámoló az idei Verébavatóról

Az idei Verébavatót a Diákönkormányzat tagjai szervezték az ötödik osztályosok számára, a rendezvényre november 8-án, pénteken került sor. Az eskütételre már a keddi hirdetésen sor került, de az igazi feladatok csak pénteken voltak. Az alábbiakban olvasható a friss verebek beszámolója a délutánról. (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 2. Nincs hozzászólás
Kosárlabda ezüstérem

A Török Ignác Gimnázium 6. korcsoportos lány kosárlabda csapata Pest megye döntőjében a második helyezést érte el, így jogosult az országos elődöntő selejtezőjére. Gratulálunk!

A csapat tagjai: (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 2. Nincs hozzászólás
Röplabdásaink Pest megye bajnokai lettek

A Török Ignác Gimnázium 6. korcsoportos lány röplabda csapata Pest megye bajnoka lett, így továbbjutott az országos elődöntőbe. Gratulálunk!

A csapat tagjai: (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 1. Nincs hozzászólás
TIG futsal bajnokság

A 12. játéknap eredményeivel frissült a TIG futsal bajnokság eredménylistája és tabellája. A bajnokság állását követhetitek a sport/TIG bajnokságok/futsal menüpont alatt! (tovább…)

Írta: fischu 2013 december 1. Nincs hozzászólás
Újabb vívósikerek

A Fülöp Mihály kupa 2. fordulóját gyermek és újonc kategóriában november 15-16-án rendezték meg Debrecenben. A nemzetközi versenyen képviseltették magukat román, szerb, szlovák egyesületek sportolói, valamint a korosztályos japán válogatott is. (tovább…)

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com