» Archívum

Featured

Írta: orkat 2020 július 6. Nincs hozzászólás

A Semmelweis Egyetem megrendezésében került sor az országos Semmelweis Egészségversenyre, ahol a Gödöllői Török Ignác Gimnázium csapata a 3 online forduló után bejutott a legjobb 36 közé, akik egy egész napos döntőben fognak megmérkőzni egymással a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi központjában. A döntő, melyet a járvány miatt el kellett halasztani, a tervek szerint még a nyáron megrendezésre kerül.

A csapattagok: Gyalus Dorottya, Kis Máté, Kántor Péter, Mihóki Anna és Podonyi Boglárka.

Felkészítő tanár: Dr. Fekete Sándor

Írta: orkat 2020 július 6. Nincs hozzászólás

Az állatorvostudományi Egyetem szervezésében megrendezett országos Állategészségügyi csapatversenyen a Gödöllői Török Ignác Gimnázium csapata az induló 171 csapatból – melyből 10 jutott a döntőbe – a megtisztelő IV. helyezést érte el. Csapattagok: Somogyi Zsófia (12.D), Balla Bernadett (12.A), Pálmai Tímea.

Felkészítő tanár: Dr. Fekete Sándor

Írta: fischu 2020 június 30. Nincs hozzászólás

Tájékoztatjuk a kedves szülőket és tanulókat, hogy a nyári szünetben  2020. július 1. és augusztus 21. között az iskola zárva tart. 

 

Iskolai ügyelet:

 

Július 8. (szerda) 9-13 óra között

Július 22. (szerda) 9-13 óra között

augusztus 5. (szerda) 9-13 óra között

augusztus 19. (szerda) 9-13 óra között

 

A tankönyvek átvétele augusztus 26-27-28-án, az osztályok pontos beosztása a honlapon lesz elérhető.

 

Tanévzáró ünnepség várhatóan augusztus 31-én délután.

Tanévnyitó ünnepség szeptember 1. 7.50

 

 Mindenkinek szép nyarat és kellemes pihenést kívánunk!

Írta: orkat 2020 június 12. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 június 12. Nincs hozzászólás

Írta: fischu 2020 június 5. Nincs hozzászólás

A „Magyarország jó tanulója, jó sportolójacím az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított és adományozott kitüntetés a tanévben kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt nyújtó fiatalok számára.

A díjat az idei tanévben öt törökös diák nyerte el:

Csaba György (úszó, BVSC) 6. A

Dobránszky Laura (atléta, Gödöllői EAC) 11. B

Kriszt Sarolta (atléta, Gödöllői EAC) 7. A

Hanzl András (tőrvívó, MTK) 12. A

Pótha Johanna (atléta, Gödöllői EAC) 12. D

 

Gratulálunk a tanulóknak, és edzőiknek!

Írta: orkat 2020 június 4. Nincs hozzászólás

Érdekelnek a cikkek? Kattints IDE!

 

 

Írta: orkat 2020 május 28. Nincs hozzászólás

Írta: fischu 2020 május 27. Nincs hozzászólás

Kedves érettségiző tanulók!

 

A kijavított közép- és emelt szintű dolgozatok megtekinthetők az alábbi beosztás szerint:

  • 12.A – május 28. (csütörtök) 08.00-12.00 között – 8. terem
  • 12.B – május 28. (csütörtök) 12.00-16.00 között – 10. terem
  • 12.C – május 29. (péntek) 08.00-12.00 között – 11. terem
  • 12.D – május 29. (péntek) 12.00-16.00 között – 8. terem

A vizsgadolgozatok megtekintése során a teremben egyszerre két tanuló tartózkodhat. A dolgozatok laponként lefényképezhetők.

A dolgozat részletes tanulmányozása, az esetleges észrevétel megfogalmazása már nem a megtekintés helyszínén történik.

A javítókulcsokat megtaláljátok az Oktatási Hivatal honlapján:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/feladatsorok

Észrevétel megfogalmazásakor minden esetben pontosan meg kell jelölni a kifogásolt feladatot, feladatrészt, és hivatkozni a javítókulcsban feltüntetett megoldásra. Javaslom, hogy előtte konzultáljatok  a tanáraitokkal. Segíteni fognak.

Az észrevételek benyújtásának határideje június 2. (kedd) 16.00

Leadása az igazgatóhelyettesi irodában, az észrevétel – ha a lap pontosan ki van töltve – elektronikusan is benyújtható az iskola e-mail címére: tig@tig-godollo.hu

emelt szintű észrevételi lap

középszintű észrevételi lap

 

 

 

Írta: orkat 2020 május 26. Nincs hozzászólás

Kedves Szülők és Diákok! 

A könyvtári könyvek visszavételének rendje az alábbiak szerint módosul: 

A végzősöknek az érettségi dolgozatok megtekintési napján kell a könyveket visszahozniuk az iskolába. Pótnap: az észrevétel beadásának napja. A könyvtár ezeken a napokon 8-16 óráig nyitva lesz. Végzősök számára emlékeztető táblázat:   ITT 

Az alsóbb évfolyamosoknak tanév végén nem kell visszaadniuk a kölcsönzött könyveket és a tankönyveket. A megváltozott tanrendre való tekintettel ősszel kell mindent visszaadni. Ennek rendje később kerül kidolgozásra és szeptemberben adunk róla tájékoztatást. 

Az iskolát váltó tanulóink érdeklődjenek Kati néninél ímélben: 

vbk@tig-godollo.hu !

Fábián Bertalan 

Írta: fischu 2020 május 25. Nincs hozzászólás

Tisztelt Szülők!

 

A 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről meghatározta a tanévből hátralévő hetek szabályait. Ennek alapján:

  • június 2. és június 15. között folytatódik a tantermen kívüli, digitális munkarend. Szükség esetén a szaktanár szervezhet egyéni vagy kiscsoportos konzultációt az iskola épületében.
  • június 2. és június 26. között az iskola felügyeletet szervez az arra igényt tartó tanulók számára reggel 8 és délután 4 óra között, ahol felzárkóztató, fejlesztő vagy sport foglalkozásokra kerülhet sor.
  • az étkezést a Kalória Kht. június 26-ig a szokásos rend szerint biztosítja.

Az iskolai felügyelet és az étkeztetés megszervezése érdekében kérjük a Szülőket, május 27-ig (szerda) jelezzék a tig@tig-godollo.hu címen, ha gyermekük a következő hétre igénybe kívánja venni az iskolai foglalkozásokat, ill. az ebédet

Írta: fischu 2020 május 12. Nincs hozzászólás

Jelentkezési határidő: június 12. (péntek)

Írásbeli és szóbeli vizsgák: augusztus 24. és 27.(Az előzetesen meghirdetett időpontok nem változtathatók.)

Jelentkezés: A digitális munkarendre tekintettel e-mailben (tig@tig-godollo.hu) a szaktanárokkal való konzultációt követően. A levélben feltüntetve a jelentkező nevét, osztályát a letenni kívánt vizsga tantárgyát és az évfolyamát, valamint a szaktanár nevét. (tovább…)

Írta: orkat 2020 május 11. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 30. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 29. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 29. Nincs hozzászólás

Kedves Szülők! 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel kicsit más formában, de megszervezzük a tanév rendjében tervezett szülői fogadóestet az 5-11. évfolyam Szülői számára. A már a Tanulók által megismert Teams felületen élő videóbeszélgetés keretén belül biztosítunk lehetőséget Önöknek arra, hogy a távoktatás során felmerült, eddig nem tisztázott problémákat megbeszéljék a Kollégákkal.  

2020. május 7én, csütörtökön 17:00-19:00 között, a Szülők és a Kollégák tervezését is megkönnyítendő előzetes regisztráció alapján lehet 10 perces beszélgetésekre bejelentkezni. A hívásokat az Önök által kiválasztott időpontban kollégáink fogják kezdeményezni. Kérjük erre az időpontra jelentkezzenek be gyermekük Teams felületére.

Kérjük Önöket, szíveskedjenek időpontot választani azokhoz a Szaktanárokhoz, akikkel szeretnének virtuálisan találkozni! Nagyon fontos, hogy a TANULÓ NEVÉT és osztályát ADJÁK MEG, másként a Kolléga nem fogja tudni, kivel kell videóbeszélgetést kezdeményeznie az adott 10 percben! 

A regisztráció május 6-án 12 óráig aktív.    

Az időpontkérők linkjeit IDE kattintva találják.


 

Írta: orkat 2020 április 27. Nincs hozzászólás

Iskolánk tanulója, Szabó Bence (12. D) a HunGeoContest magyarországi döntőjében országos 8. helyezést ért el. Az angol nyelvű földrajzverseny döntője online keretek között zajlott: a diákok egy online terepgyakorlat keretében a Google Street View programjában feladatokat oldottak meg, majd online előadást tartottak különböző földrajzi problémákból. A témákat előre nem ismerték, 20 perc alatt készültek fel a diákok a prezentációra a kapott témában.

Bence felkészítő tanára: Guba András

Gratulálunk a sikerhez! (tovább…)

Írta: fischu 2020 április 23. Nincs hozzászólás

Tisztelt Szülők!

A  jelenlegi helyzetben a középiskolai felvételi eredményekről az intézmény honlapján, a tanulók oktatási azonosítója alapján tudunk tájékoztatást adni. A felvételi döntésről szóló határozatokat április 30-án elektronikus formában küldjük ki a felvételi eljárás során megadott e-mail címekre.

(tovább…)

Írta: orkat 2020 április 21. Nincs hozzászólás

“Balázs nagyon sok tekintetben példaképem volt és marad is, amíg élek.

Nem tudtam úgy odamenni hozzá egy kéréssel vagy valami intézni valóval/megbeszélni valóval, hogy ne mindig széles mosollyal, határtalan örömmel fogadott volna és már pajkosan csillogott a szeme, azon a poénon, amit megosztani készült velem, amivel ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Mindig azt éreztette velem, hogy a lehető legjobb dolog, ami történhetett vele az az, hogy velem találkozott és szolgálatomra állhat.

(tovább…)

Írta: orkat 2020 április 19. Nincs hozzászólás
Kedves Érettségizők!
Az érettségi vizsgaszabályzat szerint az írásbeli vizsgákra a vizsgázó viszi magával a szükséges segédkönyvet (atlaszt, függvénytáblát vagy szótárt). A könyvtár idén is igyekszik a hagyományos módon a segítségetekre lenni.

(tovább…)

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com