» Archívum

Rólunk írták

Írta: orkat 2021 január 29. Nincs hozzászólás

Az akkreditációs folyamat során megvizsgálták iskolánk tehetséggondozó tevékenységét, amelyet nagyon magas színvonalúnak értékeltek. Részletek a méltatásból: “A Gödöllői Török Ignác Gimnázium sok éve végzi kiváló tehetséggondozó munkáját Gödöllőn, melynek egyik bizonyítéka a középfokú intézmények sorában kiemelt szintet elért országos besorolásuk. Fontos számukra, hogy a tanulóik ne csak a magas színvonalú teljesítményt tartsák meg a gimnáziumban töltött évek során, hanem motivációjukat és kreativitásukat is meg tudják őrizni.”

(tovább…)

Írta: orkat 2020 október 7. Nincs hozzászólás

Az alábbi linkeken lehet olvasni a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban is megrendezett Európai Diáksport Napjáról:

Európai Diáksport Napja a Gödöllői Hírekben

Az elhivatott testnevelőknek köszönhetően résztvevői csúcsot döntött a Magyar Diáksport Nap

Írta: orkat 2018 december 6. Nincs hozzászólás

 

Írta: orkat 2018 szeptember 26. Nincs hozzászólás
3 éves Uniós projektben vettek részt a Gödöllői Török Ignác Gimnázium diákjai

2015 augusztusa és 2018 augusztusa között zajlott a Víz összeköt című Uniós projekt, amiben egy németországi és egy hollandiai iskola mellett a Gödöllői Török Ignác Gimnázium diákjai is részt vettek. A projekt célja az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a víz sokoldalúságára, felhasználhatóságára, fontosságára.

VIDEÓ LINK

Írta: fischu 2013 július 25. Nincs hozzászólás
Közösségi szolgálat a TIG-ben

Az iskolánkban szervezett közösségi szolgálatról nyilatkozott Szedmák Ágnes tanárnő a metropol című napilapnak. A cikk itt olvasható.

Írta: fischu 2013 június 12. Nincs hozzászólás
A TIG a Gödöllő TV-ben!

Iskolánk igazgatója nyilatkozott a Gödöllő TV műsorában a gimnáziumban folyó Határtalanul programról. (tovább…)

Írta: fischu 2013 június 7. Nincs hozzászólás
Törökösök a gáton

Június 5-én 30, június 6-án 44 tanulónk Fábián Bertalan és Horváth Zsolt, illetve Gőz Tibor és Guba András tanár urak kíséretével részt vett a nagymarosi árvízvédelmi munkálatokban. A faluban a diákok példamutató módon helyt álltak: homokzsákokat töltöttek, pakoltak teherautókra és csatárláncban tették a gátakra. A tanulók munkáját több médiában is méltatták: (tovább…)

Írta: fischu 2013 április 16. Nincs hozzászólás
Törökösök a tisztább Gödöllőért

Önkéntesek és lokálpatrióta önkormányzati képviselők a Török Ignác Gimnázium diákjainak segítségével adtak tájékoztatást a “házhoz menő” szelektív hulladékgyűjtésről. Az eseményről a Gödöllő TV készített beszámolót, melyet itt lehet megtekinteni. (tovább…)

Írta: fischu 2013 március 17. Nincs hozzászólás
Rádiós jegyzet a Török Ignác emlékkiállításról

Révkomáromban, a komáromi erőd egykori parancsnoki helyiségében Török Ignác tábornoknak, aradi vértanúnak emléket állító kiállítás nyílt 2013. január 26-án. A nyolc tablóból álló összeállítást a gödöllői Török Ignác Gimnázium tanárai és diákjai készítették a Gödöllői Városi Múzeum szakembereinek segítségével.  A kiállításról a Lánchíd Rádió Szóba hozzuk című műsorában 2012. február 24-én rádiós jegyzet hangzott el. Fábián Gyula jegyzetét a rólunk írták rovatunkban lehet meghallgatni.

Írta: fischu 2013 február 10. Nincs hozzászólás
Iskolánk a Duna Televízióban

Révkomáromban, a komáromi erőd egykori parancsnoki helyiségében Török Ignác tábornoknak, aradi vértanúnak emléket állító kiállítás nyílt 2013. január 26-án. A nyolc tablóból álló összeállítást a gödöllői Török Ignác Gimnázium tanárai és diákjai készítették a Gödöllői Városi Múzeum szakembereinek segítségével. (tovább…)

Írta: fischu 2012 november 29. Nincs hozzászólás
Alvilágjárás

Idén hatodik alkalommal rendeztük meg a latint tanuló osztályok körében nagy népszerűségnek örvendő Alvilágjárást. Az alábbiakban rövid beszámoló olvasható a november 23-án megtartott programról. (tovább…)

Írta: fischu 2012 szeptember 28. Nincs hozzászólás
Benne voltunk a tv-ben!

Gimnáziumunk szeptember hó folyamán a Veresegyházi városi tv-ben két híradóban is szerepelt. A riportok elérhetők a rólunk írták rovatunkból.

 

Írta: fischu 2012 május 5. Nincs hozzászólás
Színes falakat kapott egy gödöllői bölcsőde

Gimnáziumunk tanulói kiszínezték a Palotakerti Bölcsőde betonkerítését.

Ezen a honlapon erről olvashatnak egy leírást.

 

Írta: fischu 2012 március 22. Nincs hozzászólás

A tojástól az almáig

Idén második alkalommal rendeztük meg a római lakománkat, ahol a közönség nemcsak megismerhette a rómaiak étkezési szokásait, de meg is kóstolhatta az eredeti receptek alapján elkészített ételeket. A rendezvényünkről Oláh Eszter 8.a osztályos tanuló írt összefoglalót a Gödöllői Szolgálatba, amely az alábbi linken (4. oldalon) olvasható:

http://www.szolgalat.com/gszolga120321.pdf

Itt pedig egy meghívott vendégünk számolt be az élményeiről:

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com