» Archívum

GTIG programok

Írta: orkat 2021 április 8. Nincs hozzászólás

Gimnáziumunk is csatlakozott a Földrajz Éjszakája (GeoNight) nevű nemzetközi programhoz. A határokon átívelő programsorozat keretében a résztvevők különböző, a földrajzzal, földrajztudománnyal kapcsolatos programokon vehetnek részt virtuálisan.  

A Török Ignác Gimnázium egy kvízzel vesz részt a programsorozatban. A Gödöllő és környékének természeti földrajzával kapcsolatos kérdéseket az érdeklődők 2021. április 9-én dél és éjfél között tölthetik ki az alábbi felületen. 

Írta: orkat 2021 március 17. Nincs hozzászólás
Kedves Törökösök!
Ahogyan arról korábban értesülhettetek, iskolánkban az alsós és felsős diákújságírók összefogtak, és egy közös újság szerkesztésébe kezdtek. Sok egyeztetés és munka eredménye ez a márciusi szám.
A lap alkotói várják észrevételeiteket valamint ötleteiteket a cím- és logópályázatra!

GTIG_Sulimagazin_2021_március

Írta: orkat 2021 március 11. Nincs hozzászólás

2021. március 15. Ünnepi műsor

Iskolánkban idén rendhagyó módon készültek a 7. a osztályos tanulók a március 15-i hagyományos ünnepi műsorra. A forradalom eseményeit felidéző kisfilmmel szeretnénk most az online térben is együtt ünnepelni és emlékezni az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hőseire.

Fogadjátok szeretettel a Gödöllői Török Ignác Gimnázium idei műsorát!    

(tovább…)

Írta: orkat 2021 január 21. Nincs hozzászólás
Kedves Törökösök!
A Magyar Kultúra Napja alkalmából egy rejtvényre invitállak Benneteket. Minden fontos információt megtaláltok itt (Office365-bejelentkezés szükséges)!
Kellemes időtöltést kívánok!
Vargáné Balogh Katalin könyvtárostanár
Írta: orkat 2021 január 18. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 december 15. Nincs hozzászólás

A Pesti Zsaru 

Ha ezzel, vagy más érdekes társasjátékkal szeretnél játszani, csatlakozz keddenként a GTIG Társasjáték Klub aktív csapatához! 

És hogyan jött létre mindez? Kellett egy lelkes, újra fogékony tanárnő, Törökné dr. Bodzsár Mária, Marika néni és 19 lelkes, kreatív diák a gimiből. (tovább…)

Írta: orkat 2020 november 18. Nincs hozzászólás

…érkezik a GTIG SULIMAGAZIN következő száma!

Írta: orkat 2020 október 14. Nincs hozzászólás
Kedves Diákok!
Az idén is lehetőségetek nyílik iskolánk nyelvvizsgapartnere, az Euroexam által szervezett online próbanyelvvizsgán részt venni. Az írásbeli vizsgán 3 feladat vár rátok, hallás utáni szövegértés, olvasásértés, szövegalkotás. E-mailben kaptok egy linket, 48 órátok áll rendelkezésre megoldani a kiküldött feladatokat. Néhány hét múlva szöveges értékelést kaptok a vizsgaközponttól, személyre szabott tanácsokkal. A szóbelire párban tudtok jelentkezni, ez zoom linken keresztül zajlik majd. A vizsgára a jövő hét elején (2020.október 19-20-21) , a projektnapok keretein belül kerül sor.
A vizsga díja:
Írásbeli: 2500 ft
Szóbeli: 2500 ft
Jelentkezni a vizsgadíj befizetésével 2020. október 16-ig szaktanáraitoknál, vagy Szedmák Ágnes tanárnőnél lehet. A jelentkezéshez a neveteket, email címeteket és a vizsga nyelvet és szintet (B2-középfok, C1 -felső fok) kell megadni.
 
Írta: orkat 2020 október 13. Nincs hozzászólás

Az alábbi linken olvasható a két DÖK elnök jelölt bemutatkozása:

Elnökök_2020

 

Írta: orkat 2020 október 7. Nincs hozzászólás

Az alábbi linkeken lehet olvasni a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban is megrendezett Európai Diáksport Napjáról:

Európai Diáksport Napja a Gödöllői Hírekben

Az elhivatott testnevelőknek köszönhetően résztvevői csúcsot döntött a Magyar Diáksport Nap

Írta: orkat 2020 szeptember 23. Nincs hozzászólás
Szeptember 22-én végre véget ért a humánhét! Azaz Igazgató Úr átadta a 2020. februárjában zajló humánhét díjait. A feladatokról és az eredményekről itt lehet olvasni. Az ajtódekorációkat ebben az albumban örökítettük meg. Kérjük azokat a tanulókat, akik még nem vették át a díjukat, keressék az Osztályfőnöküket!
Köszönjük a részvételt és gratulálunk minden díjazottnak!
Írta: orkat 2020 június 12. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 30. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 29. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 29. Nincs hozzászólás

Kedves Szülők! 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel kicsit más formában, de megszervezzük a tanév rendjében tervezett szülői fogadóestet az 5-11. évfolyam Szülői számára. A már a Tanulók által megismert Teams felületen élő videóbeszélgetés keretén belül biztosítunk lehetőséget Önöknek arra, hogy a távoktatás során felmerült, eddig nem tisztázott problémákat megbeszéljék a Kollégákkal.  

2020. május 7én, csütörtökön 17:00-19:00 között, a Szülők és a Kollégák tervezését is megkönnyítendő előzetes regisztráció alapján lehet 10 perces beszélgetésekre bejelentkezni. A hívásokat az Önök által kiválasztott időpontban kollégáink fogják kezdeményezni. Kérjük erre az időpontra jelentkezzenek be gyermekük Teams felületére.

Kérjük Önöket, szíveskedjenek időpontot választani azokhoz a Szaktanárokhoz, akikkel szeretnének virtuálisan találkozni! Nagyon fontos, hogy a TANULÓ NEVÉT és osztályát ADJÁK MEG, másként a Kolléga nem fogja tudni, kivel kell videóbeszélgetést kezdeményeznie az adott 10 percben! 

A regisztráció május 6-án 12 óráig aktív.    

Az időpontkérők linkjeit IDE kattintva találják.


 

Írta: orkat 2020 április 8. Nincs hozzászólás
Virtuális szabadnap a GTIG-ben

Ez a mai, egy különleges nap volt „virtuális iskolánkban” a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban. A 2019/2020-as tanév rendje szerint a mai, az osztálykirándulások napja lett volna. Jelen helyzetben sem szerettünk volna eltérni a tervtől, így a diákokat „köteleztük” arra, hogy elszakadjanak a képernyőktől és a szabadban töltsék az idejüket – kiránduljanak valamerre. Erről fényképet készítettek és egy virtuális faliújságra ki is tűzték őket. Minden osztály „kiránduló-tablót” készített, megörökítve ezt a rendhagyó szabadnapot. (tovább…)

Írta: orkat 2020 március 8. Nincs hozzászólás
GTIG Labdarúgó Kupa
Az idei évben 8 csapat részvételével zajlott a jó hangulatú és sportszerű 4+-1-es futsal torna.
Végeredmény:
1. Vírus Korona 2. F2F 3. Botláb SE
4. Fröccsterasz 5. Nyekk 6. Szesztársaság 7. Holnap Bozsik

Gólkirály: Monori Dominik     Legszebb gól: Egervári Ádám

(tovább…)

Írta: orkat 2020 február 16. Nincs hozzászólás
Programok a humán héten

Kedves Diákok!

Már megjelentek az első ajtódekorációk az iskolában, és várhatóan még lesznek osztálytermek, amelyek ajtaja könyvborítóvá alakul a héten. Igyekezzetek, hogy az alkotásotokat a zsűri értékelhesse!

A könyvtárban a magyar kultúra napja óta gyűlnek a könyvajánlók. Érdemes megtekinteni a kiválasztott könyveket, illetve lehet még új ajánlásokat készíteni.

A humán hét folyamán 2 online rejtvényben és 2 online olvasóvetélkedőben vehettek részt. Ezek az alábbiak: (tovább…)

Írta: orkat 2019 december 10. Nincs hozzászólás
Hallo-Wien!

 

Iskolánk diákjai minden évben Bécsbe látogatnak Csikósné Hunics Györgyi tanárnő szervezésében az adventi időszakban. Idén is járt ott a 9. évfolyam. (tovább…)

Írta: orkat 2019 december 2. Nincs hozzászólás
Pályaorientációs Nap

2019. december 6. GTIG 7.50-12.00.
Reméljük, minden diák gazdagodni fog információval, hogy az is segítse döntése meghozatalában néhány hónap vagy 1-2 év múlva.☺

Programterv

(tovább…)

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com