» Archívum

IGAZGATÓI HIRDETMÉNYEK

Írta: orkat 2020 november 12. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 november 11. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 november 10. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 november 10. Nincs hozzászólás

A GÖDÖLLŐI TÖRÖK IGNÁC GIMNÁZIUM
DIGITÁLIS OKTATÁSRA VONATKOZÓ HÁZIRENDJE

I.           A Digitális Házirend hatálya

A Digitális Házirend kötelező érvényű minden, az iskolával jogviszonyban álló tanulóra, pedagógusra a digitális munkarend időtartamára. (tovább…)

Írta: orkat 2020 augusztus 31. Nincs hozzászólás

Írta: fischu 2020 augusztus 27. Nincs hozzászólás

Az EMMI a Nemzeti Népegészségügyi Központtal és az operatív törzzsel együttműködve részletes ajánlást, protokollt dolgozott ki a köznevelési intézmények számára.

Minden iskola adottságainak megfelelően, készíti el azokat a szabályokat, amelyek biztosítani tudják a járvány megelőzését és esetenkénti előfordulásnál a tanulók ellátását.

Helyi intézkedési terv a Gödöllői Török Ignác Gimnázium számára

Írta: orkat 2020 május 28. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 május 26. Nincs hozzászólás

Kedves Szülők és Diákok! 

A könyvtári könyvek visszavételének rendje az alábbiak szerint módosul: 

A végzősöknek az érettségi dolgozatok megtekintési napján kell a könyveket visszahozniuk az iskolába. Pótnap: az észrevétel beadásának napja. A könyvtár ezeken a napokon 8-16 óráig nyitva lesz. Végzősök számára emlékeztető táblázat:   ITT 

Az alsóbb évfolyamosoknak tanév végén nem kell visszaadniuk a kölcsönzött könyveket és a tankönyveket. A megváltozott tanrendre való tekintettel ősszel kell mindent visszaadni. Ennek rendje később kerül kidolgozásra és szeptemberben adunk róla tájékoztatást. 

Az iskolát váltó tanulóink érdeklődjenek Kati néninél ímélben: 

vbk@tig-godollo.hu !

Fábián Bertalan 

Írta: orkat 2020 április 19. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 április 8. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 március 31. Nincs hozzászólás

Írta: orkat 2020 március 27. Nincs hozzászólás
Levél a Diákoknak

Kedves Diákok!

Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan kitöltöttétek az első heti távtanulási tapasztalataitokról szóló kérdőívünket. Tanáraitok nevében is köszönöm az általatok megfogalmazott elismeréseket és köszönő szavakat. A jelzett problémák megoldását a tantestület megkezdte. Köszönjük, hogy őszintén feltártátok azokat.

Ha a későbbiekben bármilyen további észrevételetek adódik a távtanítás intézményünkben bevezetett és működtetett gyakorlatával kapcsolatban kérlek benneteket, hogy az alábbi kollégákat keressétek: Jánossy Zsolt, Orbán Katalin, Pásztorné Petrétei Noémi és Salánkiné Knopfler Szilvia. Egyéni problémákkal természetesen engem is nyugodtan kereshettek. (tovább…)

Írta: orkat 2020 március 23. Nincs hozzászólás
Igazgatói levél
Kedves szülők és diákok!
Az utóbbi években sokat vitatkoztunk arról, hogy a digitális világ hogyan hat az emberi kapcsolatokra? Kell-e az iskolába okos telefont hozni a gyerekeknek? Megfelelően használjuk-e a modern eszközöket az oktatásban?
Most a kényszer egyszerre új helyzetet teremtett. Kell az okos telefon, használnunk kell a modern eszközöket! És csak most érezzük igazán, hogy mennyire szükséges mindannyiunk számára a közvetlen emberi kapcsolat. Mert az iskola diákok nélkül csak egy üres, élettelen épület. Én naponta bejövök és szembesülök ezzel a nyomasztó csönddel. De most az a feladatunk, hogy ebben a helyzetben folytassuk a munkánkat.

(tovább…)

Írta: fischu 2020 március 16. Nincs hozzászólás
Kedves Szülők!
Mint Önök is értesültek róla, március 16-tól digitális távoktatás formájában folytatjuk a tanévet. Ennek bevezetését már megkezdtük, néhány napon belül minden tantárgyra és tanórára ki fogjuk terjeszteni. Az oktatás reggel 8.45-kor kezdődik és 15.00-ig tart.
Így az alábbiak szerint alakul a csengetési rend:
1. 8.45-9.30
2. 9.40-10.25
3. 10.35-11.20
4. 11.30-12.15
5. 12.25-13.10
6. 13.20-14.05
7. 14.15-15.00
Az iskola és a szülők közötti kapcsolattartás formái továbbra sem változnak. Telefonon és elektronikus levélben is elérhetőek leszünk a következő időszakban. Kérem azokat a szülőket, akik még nem regisztráltak a KRÉTA rendszerben, sürgősen pótolják, hogy ott is elérhetőek legyenek.
A diákok az iskolában hagyott tanszereiket kedden, 17-én vihetik haza a következő rendben:
5-8. osztály: 7.30-9.30,
9-10. osztály:  9.30-11-30,
11-12. osztály: 11.30-13.30 között.
Kérem, hogy mindenki vigye haza a szükséges felszereléseit, mert ezután már nem tud az iskolába bejönni.
Eredményes munkát kívánok mindannyiunknak:
Fábián Bertalan igazgató
Írta: orkat 2020 március 15. Nincs hozzászólás
Fontos – átállás távoktatásra

Kedves Szülők és Diákok! 

A 2020. március 14-én este kiadott kormányrendelet értelmében iskolánkban is távoktatáson alapuló oktatási tevékenység kerül bevezetésre. Az alábbiakról szeretném Önöket tájékoztatni. 2020. március 16-án, hétfő délelőtt diákjainknak nincsen teendője, mivel tantestületi értekezletet tartunk és meghozzuk azokat a távoktatás kereteit és tartalmi vonatkozásait érintő döntéseket, amelyek alapvetően meg fogják határozni az előttünk álló időszakra vonatkozó feladatokat, a tanítás-tanulás újfajta folyamatát. 

A távoktatásra történő átállással kapcsolatos teendőkről az értekezlet után honlapunkon és a diákok által elérhető Office365-ös iskolai felületünkön részletes tájékoztatást fogunk adni.  

Mivel a fenti rendelet értelmében nem tanítási szünet van, minden diákunk számára fontos, hogy rendszeresen kísérje figyelemmel honlapunkat és a Microsoft Teams felületen kialakított tanulócsoportokat. Az első „digitális tanítási napon” minden diákunktól azt kérjük, hogy ellenőrizze, hogy hozzáfér-e az iskolai Office365 fiókjához, és tagja-e a minden általa tanult tantárgyhoz tartozó tantárgyi Microsoft Teams csoportnak! A jövő héten kezdődő munka könnyebben fog indulni, ha mindenki tisztában van azzal, hogy melyik tantárgyból, hol tart az osztály/csoport. Így arra biztatunk mindenkit, hogy vegye fel az online vagy telefonos kapcsolatot osztálytársaival és tájékozódjon! Hangsúlyozzuk az online kapcsolattartás fontosságát az elkövetkezendő napokban, hetekben, megelőzendő az esetleges fertőzéseket. 

Kérem, hogy akik nem tudják biztosítani gyermekük számára az eszköz-, illetve internet hozzáférést, e-mailben (igazgato@tig-godollo.hu) vagy telefonon (0628420-380) jelezzék az igazgatóság felé. A problémával a megszokott csatornákon keresztül fordulhatnak gyermekük osztályfőnökéhez is. 

Intézményünk mindent megtesz azért, hogy mindenki problémamentesen tudjon részt venni a távoktatásban, és tanulóink az előttünk álló időszakban is a megszokott, magas színvonalú oktatásban részesüljenek. 

Együttműködésüket előre is köszönöm. 

Tisztelettel: 

Fábián Bertalan  

intézményvezető 

Írta: orkat 2020 március 14. Nincs hozzászólás
FONTOS
Tisztelt Szülők!
Az ismert egészségügyi okok miatt a 2019/2020-as tanévet új formában folytatjuk hétfőtől. Célunk, hogy a tananyagot elvégezzük, az érettségire felkészüljünk. Kérem a szülők és a diákok megértését és korrekt együttműködését.
 A ránk vonatkozó jogszabály megjelenése után részletes tájékoztatást adunk arról, hogy milyen formában folytatjuk a munkát. A legfontosabb szabályok és elvárások a honlapon fognak megjelenni. További információk az osztályfőnökök által már eddig is alkalmazott eszközök segítségével jutnak el az érintettekhez.
Bízom abban, hogy ilyen nehéz helyzetben is eredményesen fogunk együtt dolgozni:
Fábián Bertalan igazgató
Írta: orkat 2020 március 11. Nincs hozzászólás
FONTOS!!!
Tisztelt Szülők, Diákok!
 
A mai hivatalos álláspont az EMMI tájékoztatása szerint a következő:
,,Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a hazánkat is érintő koronavírus-járványra tekintettel az Emberi Erőforrások Minisztériuma részéről megfogalmazódott ajánlás, hogy 2020. április végéig az intézményeket érintő hivatalos külföldi utazásokat szíveskedjenek elhalasztani, továbbá az intézmények munkavállalói részére sem javasolt a külföldi utazások lebonyolítása.”
Ennek értelmében a szervezés alatt lévő útjainkat átprogramozzuk. Minden érintett diákcsoport tagjaival és a szülőkkel együtt alakítjuk ki a lehetséges alternatívát. Megértést és türelmet kérek mindenkitől.
Tisztelettel: Fábián Bertalan igazgató
Írta: fischu 2013 október 25. Nincs hozzászólás
Felvételi tájékoztatók

Megjelent gimnáziumunk felvételi tájékoztatója. Elérhető a beiskolázás menüpont alatt.

Írta: fischu 2013 augusztus 23. Nincs hozzászólás
A tankönyvcsomagokról

Az idei tanévtől kezdődően jelentősen átalakult a tankönyvellátás folyamata, ezért az előző években megszokott tankönyvvásár nem lesz. A tanulók a tankönyvcsomagokat az iskolában az első tanítási napon (napokon) vehetik át.

A fizetős tanulók az osztályfőnöküktől kapják meg a csomagot, amennyiben a KELLÓ által (tovább…)

Írta: fischu 2013 augusztus 23. Nincs hozzászólás
Tanévnyitó

A gimnázium tanévnyitó ünnepségét 2013. augusztus 30-án 17 órától tartjuk a gimnázium aulájában.

 Copyright ©2009 , All rights reserved.| Powered by WordPress| Gandhi theme by Techblissonline.com